Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Pizza er et populært, godt og rimelig måltid. Utvalget i denne boken omfatter både tardisjonelle og spennende nye oppskrifter der man kan gjøre nytte av rester av kjøtt og fjørfe, fisk, skalldyr, grønnsaker, frukt, egg, forskjellige typer ost og selvsagt urter og andre smakstilsetninger. I tillegg til de vanlige pizzaene har vi også tatt med "minipizza", som egner seg til et raskt lite kveldsmåltid, og retter som er "i slekt med" pizza. Valgmulighetene er mange, så her skulle det være noe som tilfredsstiller enhver gane.
Omtale fra forlaget
Pizza er et populært, godt og rimelig måltid. Utvalget i denne boken omfatter både tardisjonelle og spennende nye oppskrifter der man kan gjøre nytte av rester av kjøtt og fjørfe, fisk, skalldyr, grønnsaker, frukt, egg, forskjellige typer ost og selvsagt urter og andre smakstilsetninger. I tillegg til de vanlige pizzaene har vi også tatt med "minipizza", som egner seg til et raskt lite kveldsmåltid, og retter som er "i slekt med" pizza. Valgmulighetene er mange, så her skulle det være noe som tilfredsstiller enhver gane.
Forlag Fredhøi
Utgivelsesår 1987
Format Innbundet
ISBN13 9788204019820
EAN 9788204019820
Serie 100-serien
Språk Bokmål
Sider 61
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket