Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Oppskriftene i denne boka er prøvd ut av en av Italias mest fremstående innen kokekunsten. Dessuten er hver av rettene fotografert. Leseren finner også grunnregler for hvordan en kan bli en pizzakokk, og hvordan en kan lage, forme og fylle deigen. Bakerst i boka forklares en rekke ord og uttrykk. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Oppskriftene i denne boka er prøvd ut av en av Italias mest fremstående innen kokekunsten. Dessuten er hver av rettene fotografert. Leseren finner også grunnregler for hvordan en kan bli en pizzakokk, og hvordan en kan lage, forme og fylle deigen. Bakerst i boka forklares en rekke ord og uttrykk. Med stikkordregister.
Forlag Aventura
Utgivelsesår 1993
Format Innbundet
ISBN13 9788258809767
EAN 9788258809767
Serie Kjøkkenbiblioteket
Språk Bokmål
Sider 108
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket