Samfunnskunnskap vg1/vg2 SF/YF Pilot gir både støtte i å trene analytiske ferdigheter i faget og engasjerer og bevisstgjør elevene i arbeidet med dagsaktuelle tekster. Med Pilot ønsker vi å bidra til at elevene kan få tett oppfølging i arbeidet med faget. Dette gjør vi blant annet ved å tilby en rekke engasjerende og aktiviserende undervisningsopplegg du som lærer kan bruke sammen med elevene dine. Læreverket tilbyr korte og oppklarende tekster om faktakunnskapen elevene trenger, samt en rekke kurs og eksempler for hvordan de kan tilegne seg ferdighetene faget krever. Gjennomgående tilbyr vi også en rekke aktuelle fagtekster hentet fra ulike kilder, tekster elevene kan arbeide med for å forstå samfunnsfagets rolle og viktighet i den dagsaktuelle debatten. Dette får du i Smart Bok – den digitale utgaven av Gyldendals kjente lærebøker Denne utgaven har syntetisk tale. Les mer her. Kan ta notater, markere tekst og lage bokmerker. Søke etter innhold. Kan brukes i nettlesere på de fleste enheter online. Kan kobles direkte på projektor og interaktive tavler.
Utgivelsesår 2020
Format Digital ressurs