I denne boken viser vi deg hvordan du kan få en sterkere, slankere og mykere kropp, øke energinivåene og få en bedre evne til å takle hverdagslivets stress. Med denne boken på 64 sider, skrevet og utarbeidet av den profesjonelle pilatesinstruktøren Jennifer Pohlman, kan selv en fullstendig nybegynner oppdage hvorfor pilates er blitt populært verden over som en helhetlig metode for å skape balanse i kropp og sjel. Boken inneholder en innføring i pilates og pilatesprisippene, et kort oppslag om hensikten og fordelen med hver enkelt øvelse, trinn for trinn-instrukser samt informative fargefotografier og eksperttips. Med bokens lettlærte øvelser vil du snart være på vei mot en velutviklet, slankere og smidigere kropp.
Forlag Vigmostad & Bjørke
Utgivelsesår 2017
Serie Fitnessguide
Litt rart å se masse folk uten hud ... Det gir illustrasjonene en skrekkaktig stil. Rent informativt er det veldig greit å se hvilke musker som er aktivert, når man trener. I hovedsak kjøpte jeg boken for å prøve å skjønne hva som er forskjellen mellom yoga og pilates - og jeg er like klok på det. Men lett og informativ bok, øvelsene er delt inn i vanskelighetsgrad.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.