Petter og den magiske medaljongen

en fabel fra vår tid

av (forfatter), Jacob Stove Lorentzen (illustratør) og Jung Won Shin (illustratør).

Kolofon 2010 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Denne søndagen er alt galt. Mor og far krangler, lillesøster er grinete, og selv er han også i dårlig humør. Det er da han finner medaljongen som skal forandre alt.

En dag Petter er ute i skogen finner han en liten medaljong. Den viser seg å ha magiske evner, og fører Petter ut på flere utrolige reiser i tid og rom. På sin vei får han mulighet til å hjelpe barn i nød, og forstår hvor heldig han er som har et trygt hjem. "Husk det er viktig å tenke riktig," sier medaljongen, og det er ord han tar med seg på veien videre. Petter og den magiske medaljongen ble utgitt for første gang i 1995. Det ble bare et opplag, og da mine barn i fjor etterlyste flere eksemplarer de ville ha til julegaver, og jeg ikke hadde flere, skjønte jeg at noe måtte gjøres. I mellomtiden hadde jeg beveget meg inn i data-alderen, og kunne lettere gjøre nødvendige endringer.

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2010

1 bokelsker følger dette verket.