Peru

the cookbook

av (forfatter) og Andy Sewell (foto).

Phaidon Press 2015 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

The definitive Peruvian cookbook, featuring 500 traditional home cooking recipes from the country's most acclaimed and popular chef, Gaston Acurio.One of the world's most innovative and flavorful cuisines, Peruvian food has been consistently heralded by chefs and media around the world as the "next big thing." Peruvian restaurants are opening across the United States, with 20 in San Francisco alone, including Limon and La Mar.Acurio guides cooks through the full range of Peru's vibrant cuisine from popular classics like quinoa and ceviche, and lomo saltado to lesser known dishes like amaranth and aji amarillo. For the first time, audiences will be able to bring the flavors of one of the world's most popular culinary destinations into their own kitchen.

Bokdetaljer

Forlag Phaidon Press

Utgivelsesår 2015

Format Innbundet

ISBN13 9780714869209

EAN 9780714869209

Serie Phaidon international cookbook collection

Omtalt sted Peru

Språk Engelsk

Sider 432

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket