Omtale fra forlaget
En feiring av god mat og eksotiske krydder fra det rike persiske kjøkkenet. Sabrina Ghayour byr på de lekreste retter til hverdag og fest med enkle og fristende småretter, vegetar- og kjøttretter og deilige desserter som: Persisk urteris, Sitruslaks, Safrankylling Lammecarré med granateplesaus, Spisskummenbakte gulrøtter med honning, sitron og hvit geitost og Krydret gulrotkake med pistasjnøtter, mandler og rosevannkrem.
Med Persiana tar Sabrina Ghayour deg med på en kulinarisk oppdagelsesreise til en verden full av varme og intense aromaer og smaker. Med moderne vri på tradisjonelle vegetar- og kjøttretter har Sabrina skapt hundre nye oppskrifter inspirert av persisk, tyrkisk og arabisk matkultur.
Bli kjent med spennende og inspirerende smakskombinasjoner, la deg friste av Persiana!
Forlag Mangschou
Utgivelsesår 2020
Format Innbundet
ISBN13 9788282382199
EAN 9788282382199
Omtalt sted Midtøsten
Språk Bokmål
Sider 283
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket