Omtale fra forlaget
"Dette er en nødvendig bok for alle som elsker kjøtt av elg, rådyr, rein og hjort. Her får du en komplett beskrivelse av hele prosessen fram til maten ligger på tallerkenen. «Perfekt viltkjøtt» gir praktiske råd og er lett å finne fram i. Den forteller også om hygiene, prinsipper for kjøtthåndtering og gjeldende regelverk. Flere nye matoppskrifter er utviklet spesielt for denne boka - og de aller fleste er enkle å lage. Enten du har skutt et dyr selv eller har kjøpt kjøtt på butikken, får du her rådene som sikrer gode ord og fine stunder. Forfatterens lange erfaring som både jeger og prisbelønt villmarkskokk gir boka helt spesielle forutsetninger. Gled deg til å servere uforglemmelige viltmåltider!"
Forlag Vigmostad & Bjørke
Utgivelsesår 2016
Format Innbundet
ISBN13 9788241910975
EAN 9788241910975
Språk Bokmål
Sider 124
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket