Pedanten og eksentrikeren

læring hos ungdom med Asperger syndrom

en analyse av læringsprosessen

av (forfatter).

Unipub forlag 2001 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir et bilde av diagnosen Asperger syndrom og viser hvordan fem ungdommer med Asperger syndrom og deres nærmeste selv erfarer og forstår sammenhenger i læringsprosesser. Hovedfokuset er rettet mot læring og læringsprosesser, og studien gir et innblikk i hvordan ulike faktorer innenfor områdene kunnskapstyper, læringsstrategi, sosiale faktorer og personlige egenskaper virker inn på hverandre. Boka er beregnet på de som arbeider med opplæring og utvikling hos mennesker med Asperger syndrom. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Pedanten og eksentrikeren representerer en svært verdifull bok for alle som arbeider med opplæring og utvikling hos mennesker med Asperger syndrom. Hovedfokuset er rettet mot læring og læringsprosesser, og studien gir et interessant innblikk i hvordan ulike faktorer innenfor områdene kunnskapstyper, læringsstrategi, sosiale faktorer og personlige egenskaper virker inn på hverandre. Boken gir oss et bredt og nyansert bilde av diagnosen Asperger syndrom. Den er likevel ikke først og fremst en studie av diagnose, men en bok der menneskene selv kommer til orde. Fremstillingen gir et interessant og omfattende bilde av hvordan fem ungdommer med Asperger syndrom og deres nærmeste selv erfarer og forstår sammenhenger i læringsprosesser. Det er deres egen kunnskap vi lærer av.

Bokdetaljer

Forlag Unipub forlag

Utgivelsesår 2001

Format Heftet

ISBN13 9788274770638

EAN 9788274770638

Serie Perspektiv: 17x24 (15/2001)

Språk Bokmål

Sider 375

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket