Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
This is a collection of recipies for all occasions aimed at cooks of all levels and experiences. From the extravagant and exotic truffled goat's cheese ravioli and pasta with mascarpone and smoked salmon to the speedy and simple aglio, olio, peperoncino and pasta with basil, parsley and lime, these are dishes bursting with rich Mediterranean flavours.
Omtale fra forlaget
This is a collection of recipies for all occasions aimed at cooks of all levels and experiences. From the extravagant and exotic truffled goat's cheese ravioli and pasta with mascarpone and smoked salmon to the speedy and simple aglio, olio, peperoncino and pasta with basil, parsley and lime, these are dishes bursting with rich Mediterranean flavours.
Forlag Headline
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9780747270270
EAN 9780747270270
Språk Engelsk
Sider 192
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket