Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder 60 klassiske og nye pastaretter. Alle viktige teknikker, fra å lage og forme deigen til å tilberede friske pastasauser, lagvis pasta og pastasalater, vises trinn for trinn med instruktive fargebilder. Har ordliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Dette er en bok til pastaens pris! Denne enkle maten som har vært spist ved Middelhavet og Asia i århundrer og som nå er blitt et begrep for god mat på nesten alle språk. Pasta passer godt til våre dagers matlagning. Pasta er deilig og rask å tilberede, og ikke minst: pasta er sunt.
Boken inneholder 60 klassiske og nye pastaretter. Alle viktige teknikker, fra å lage og forme deigen til å tilberede friske pastasauser, lagvis pasta og pastaplater, vises trinn for trinn med instruktive fargebilder. De deilige, fristende rettene er avbildet med serveringstips.
Forlag Gr√∏ndahl og Dreyer
Utgivelsesår 1996
Format Innbundet
ISBN13 9788250422421
EAN 9788250422421
Språk Bokmål
Sider 120
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket