Pasta

Gr√∏ndahl og Dreyer 1996 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder 60 klassiske og nye pastaretter. Alle viktige teknikker, fra å lage og forme deigen til å tilberede friske pastasauser, lagvis pasta og pastasalater, vises trinn for trinn med instruktive fargebilder. Har ordliste og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Dette er en bok til pastaens pris! Denne enkle maten som har vært spist ved Middelhavet og Asia i århundrer og som nå er blitt et begrep for god mat på nesten alle språk. Pasta passer godt til våre dagers matlagning. Pasta er deilig og rask å tilberede, og ikke minst: pasta er sunt.
Boken inneholder 60 klassiske og nye pastaretter. Alle viktige teknikker, fra å lage og forme deigen til å tilberede friske pastasauser, lagvis pasta og pastaplater, vises trinn for trinn med instruktive fargebilder. De deilige, fristende rettene er avbildet med serveringstips.

Bokdetaljer

Forlag Gr√∏ndahl og Dreyer

Utgivelsesår 1996

Format Innbundet

ISBN13 9788250422421

EAN 9788250422421

Språk Bokmål

Sider 120

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket