Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboka inneholder 120 oppskrifter på supper, forretter, hovedretter, vegetarretter og desserter. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
pasta #11;A Complete Step-By-Step Collection of Traditional Pasta Dishes
Pasta - a mixture of flour, oil and eggs - has been a part of the European diet from Roman times and in the East for as long if not longer. Yet today pasta has never been more popular or seemed more contemporary - whether as oriental noodles or as any one of a wealth of Italian pasta specialities. This inspirational cookbook features a fascinating range of 120 pasta recipes from around the world, all especially designed for the home cook. There are sections on soups, starters, snack and light meals, pasta with meat, poultry and fish, and even a section on tempting pasta desserts!
All of the recipes are easy to follow and use wonderfully fresh ingredients, with the emphasis on flavour and visual appeal. Beautifully designed and produced, Pasta is the comprehensive guide to pasta perfection.
. 120 delicious recipes plus imaginative variations#11;. Comprehensive range of soups and starters, main courses and desserts#11;. Practical, illustrated step-by-step instructions#11;. Superb full-page colour photographs of every recipe
Forlag Parragon
Utgivelsesår 2000
Format Heftet
ISBN13 9780752538501
EAN 9780752538501
Serie What's cooking
Språk Engelsk
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket