Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken gir informasjon om gamle favoritter som spagetti, penne og tagligtelle, i tillegg til mindre kjente pastatyper som bigoli, pici og pizzocheri. Hver pastatype er fotografert og katalogisert i henhold til opprinnelsessted, ingredienser, størrelse og form, koketid og etter hvilke sauser de passer best til. Boken inneholder 39 oppskrifter, både tradisjonelle og moderne. Her er også oppskrifter på pastasauser og forklaringer på hvordan man lager pasta hjemme. Har register.
Omtale fra forlaget
Boken gir informasjon om gamle favoritter som spagetti, penne og tagligtelle, i tillegg til mindre kjente pastatyper som bigoli, pici og pizzocheri. Hver pastatype er fotografert og katalogisert i henhold til opprinnelsessted, ingredienser, størrelse og form, koketid og etter hvilke sauser de passer best til. Boken inneholder 39 oppskrifter, både tradisjonelle og moderne. Her er også oppskrifter på pastasauser og forklaringer på hvordan man lager pasta hjemme. Har register.
Forlag Notabene forl.
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788248205791
EAN 9788248205791
Serie Det italienske kjøkken
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 64
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket