Pasta

av (forfatter), Gabriella Ganugi (forfatter), Leonardo Romanelli (forfatter) og Marion Larsen (oversetter).

Notabene forl. 2002 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir informasjon om gamle favoritter som spagetti, penne og tagligtelle, i tillegg til mindre kjente pastatyper som bigoli, pici og pizzocheri. Hver pastatype er fotografert og katalogisert i henhold til opprinnelsessted, ingredienser, størrelse og form, koketid og etter hvilke sauser de passer best til. Boken inneholder 39 oppskrifter, både tradisjonelle og moderne. Her er også oppskrifter på pastasauser og forklaringer på hvordan man lager pasta hjemme. Har register.

Omtale fra forlaget

Boken gir informasjon om gamle favoritter som spagetti, penne og tagligtelle, i tillegg til mindre kjente pastatyper som bigoli, pici og pizzocheri. Hver pastatype er fotografert og katalogisert i henhold til opprinnelsessted, ingredienser, størrelse og form, koketid og etter hvilke sauser de passer best til. Boken inneholder 39 oppskrifter, både tradisjonelle og moderne. Her er også oppskrifter på pastasauser og forklaringer på hvordan man lager pasta hjemme. Har register.

Bokdetaljer

Forlag Notabene forl.

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788248205791

EAN 9788248205791

Serie Det italienske kjøkken

Omtalt sted Italia

Språk Bokmål

Sider 64

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket