Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken gir en oversikt over forskjellig type pasta, hvordan man lager og tilbereder pasta, samt oppskrifter med pasta som hovedingrediens. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
.101 nyttige tips. er en ny serie innbundne håndbøker skrevet og tilrettelagt av fageksperter. Bøkene er rikt illustrert med flotte fargebilder og tegninger. Gjennom 101 nyttige tips finner du raskt og effektivt svar på alle dine spørsmål! INNHOLD: Hva slags pasta? Basisvarer i matskapet Slik lager du fersk pasta og fylling av pasta Koking og servering av pasta Supper og salater med pasta Pastasauser Fylt og ovnsstekt pasta Oppbevaring og gjenoppvarming av pasta
Forlag Spektrum
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788278220481
EAN 9788278220481
Serie 101 nyttige tips
Språk Bokmål
Sider 72
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket