Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på ulike pastaretter med fisk, kjøtt eller grønnsaker. Oppskriftene er ordnet etter råvaretype. Har eget kapittel om varefakta. Har register.
Omtale fra forlaget
Pasta. Enkelt, raffinert og typisk italiensk. Mat med pasta er enkelt å lage og lykkes med hver gang. Men først og fremst er det variert og overlegent godt! Fløte mykt eller med smak av tomater, med fisk, kjøtt eller grønnsaker, gyllenbrune ovnsretter eller som salat - pasta er noe for enhver!
Forlag Aller
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788281560598
EAN 9788281560598
Språk Bokmål
Sider 253
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket