Pasient frå 9-15

dagavdelingar i den desentraliserte psykiatrien

av (forfatter).

Fagbokforlaget 1997 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken bygger på en undersøkelse som ble gjort på tre psykiatriske sentra. Den handler om organisering og faglig innhold i dagavdelingene, om pasienters sosiale nettverk og livskvalitet, og om hva langtidspasientene mener om det tilbudet de får. Med litteraturliste. Illustrert.

Omtale fra forlaget

Hovudformålet med denne boka er å få fram meir kunnskap om dagavdelingane, deira funksjon og rolle i den desentraliserte psykiatrien. Boka byggjer på ei undersøking som blei gjort på tre psykiatriske sentra. Den handlar om organisering og fagleg innhald i dagavdelingane, om pasientane sitt sosiale nettverk og livskvalitet, og om kva langtidspasientane meiner om det tilbodet dei får. Boka tek opp kva dagtilbodet betyr både for pasientane, deira pårørande og for psykiatrien, og drøftar korleis fylke og kommune kan samarbeida om dagtilbod i den desentraliserte psykiatrien i framtida. Boka er nyttig for studentar innan alle helse- og sosialfagutdanningar på høgskulenivå, og spesielt for vidareutdanningane i psykiatrisk sjukepleie. Den er også svært aktuell for alle faggrupper som arbeider med psykiatriske pasientar både i psykiatriske institusjonar og i kommunehelsetenesta. Helga Robberstad er psykiatrisk sjukepleiar og høgskulelektor ved høgskolen i Stavanger, avdeling for helse- og sosialfag. Hun har lang erfaring i å undervisa ved vidareutdanninga i psykiatrisk sjukepleie i Stavanger og var medforfattar til boka «Eit betre liv».

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 1997

Format Heftet

ISBN13 9788276743760

EAN 9788276743760

Språk Nynorsk

Sider 135

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket