Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken ser på årsakene til byens kulinariske berømmelse. Den røper hemmelighetene bak tilberedningen av berømte retter og gir et bilde av mennesker og steder som har formet den parisiske matkulturen. Boken inneholder mer enn 45 oppskrifter, både på tradisjonelle retter som boeuf en daube, biff med sjalottløksaus og charlotte med bringebær, samt nyskapninger som andebryst med portvin og fikener, og jordbærsuppe. Med ordliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken ser på årsakene til byens kulinariske berømmelse. Den røper hemmelighetene bak tilberedningen av berømte retter og gir et bilde av mennesker og steder som har formet den parisiske matkulturen. Boken inneholder mer enn 45 oppskrifter, både på tradisjonelle retter som boeuf en daube, biff med sjalottløksaus og charlotte med bringebær, samt nyskapninger som andebryst med portvin og fikener, og jordbærsuppe. Med ordliste og stikkordregister.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788251621380
EAN 9788251621380
Omtalt sted Paris
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket