Chantal duPont elsker sitt vakre hjem på den tropiske øya Parrish Island. I likhet med de andre øyboerne er hun lite begeistret for de grådige utbyggerne som har inntatt stedet og bygd luksushotellet Coral Reef. Scout Ritland er mannen bak hotellet, og Chantal presser ham til å bruke sine evner til beste for øyas befolkning. Hun ber ham om å bygge en ny bro som erstatning for den gamle. Da oppdraget er ferdig oppdager hun at hun er forelsket i Scout. Spørsmålet er om fremtiden hennes er på øya, eller om hun kan finne paradiset et annet sted.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2006
Serie Brown romance (8)
Genre Romantikk
Omtalt sted Australia og Oseania
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.