Pappa og hans kamp mot kreft

av (forfatter).

Licentia 2009 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken forteller en datter om farens nesten to år lange kamp mot tykktarmskreft. Hun forteller også om hvor tøft det var for familien å være pårørende og vitner til farens lidelser.

Omtale fra forlaget

PAPPA og hans kamp mot kreft, er min egen historie om hvordan det var å følge min far gjennom en nesten to års kamp mot tykktarmskreft. Om oppturer, nedturer, humor, kjærlighet og om hvordan sykdommen knyttet enda sterkere bånd mellom meg og pappa. Kampen begynte mindre enn tre uker etter at han hadde fulgt meg opp kirkegulvet og gitt meg bort til mannen min. Historien jeg forteller er brutalt ærlig og rett fra hjertet. Det var ufattelig vondt og beintøft både for han og for oss pårørende. I tillegg til at jeg forteller om min far på godt og vondt, er det også rettet søkelyset på hvor tøft det er for oss i familien å være pårørende og vitne til alt det grusomme pappa må gjennom. Jeg og pappa hentet fram galgenhumoren i oss da hverdagen var som verst. Det har hjulpet oss begge to. Noen vil kanskje til og med finne boken informativ. Jeg har tatt med mye av det jeg selv stilte spørsmål ved i løpet av de to årene pappa kjempet mot sykdommen. En del av det har jeg måttet lese meg til selv, mens resten har jeg lært og erfart i den tiden pappa var syk. Jeg håper at lesere av boken vil finne den både rørende og lærerik.

Bokdetaljer

Forlag Licentia

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788292906729

EAN 9788292906729

Genre Personlige beretninger

Språk Bokmål

Sider 272

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket