Paris, 1892. Henry Adams leter etter Miriam Talbott. Hun har fått Adams ut av den pseudotilværelsen har har lidd seg igjennom siden hans kone tok livet av seg for syv år siden. Miriams forsvinningsnummer er knyttet til den store Panamaskandalen som truer med å oppsluke Frankrike. Nesten halvparten av nasjonalforsamlingens medlemmer er bestukket av Panamakanal-selskapet. Etterhvert bli en av selskapets direktører funnet død, andre flykter, og i Paris venter man på flere avsløringer. Adams' jakt på Miriam blir en jakt som leder ham inn i en korrupt og ugjennomtrengelig politisk virkelighet.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1996
ISBN13 9788202151454
EAN 9788202151454
Serie Cap spenningens mestere
Genre Spenning
Omtalt tid 1800-tallet
Omtalt sted Panama
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.