Pai

til dessert og hovedrett

av (gjendikter).

Orion 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder over 80 oppskrifter på ulike typer pai. Den har trinn-for-trinn bilder og tips om hvordan du lager og bruker deigen, hvilke ingredienser du skal velge, hvilket utstyr du trenger, og om den siste lille touchen. Har register.

Omtale fra forlaget

PAI
både som hovedrett og dessert
Enkelt, nydelig og herlig variert, det er vanskelig å motstå en nybakt pai. I denne boken finner du over 80 oppskrifter og trinn-for-trinn bilder som guider deg til et velsmakende resultat. Oppskriftene spenner fra klassikere som Quiche Lorraine og fransk epleflan til pikante krabbetartletter og espressopai med sjokoladedeig. Å lage din egen deig er slett ikke vanskelig og her får du tips om hvilke ingredienser du skal velge og hvilket utstyr du behøver. Boken er oversatt av Ann Høydalsnes.


Bokdetaljer

Forlag Orion

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788245807028

EAN 9788245807028

Språk Bokmål

Sider 128

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket