Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder over 80 oppskrifter på ulike typer pai. Den har trinn-for-trinn bilder og tips om hvordan du lager og bruker deigen, hvilke ingredienser du skal velge, hvilket utstyr du trenger, og om den siste lille touchen. Har register.
Omtale fra forlaget
PAI
både som hovedrett og dessert
Enkelt, nydelig og herlig variert, det er vanskelig å motstå en nybakt pai. I denne boken finner du over 80 oppskrifter og trinn-for-trinn bilder som guider deg til et velsmakende resultat. Oppskriftene spenner fra klassikere som Quiche Lorraine og fransk epleflan til pikante krabbetartletter og espressopai med sjokoladedeig. Å lage din egen deig er slett ikke vanskelig og her får du tips om hvilke ingredienser du skal velge og hvilket utstyr du behøver. Boken er oversatt av Ann Høydalsnes.
Forlag Orion
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788245807028
EAN 9788245807028
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket