Påskequiz

Vega forlag 2016 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Hva regnes som den femte smaken etter surt, søtt, salt og bittert?
Var det Tidemand eller Gude som malte landskapet på maleriet «Brudeferd i Hardanger»?
Hva er det engelske navnet på tørrfisk, som også er navnet på en av verdens kraftigste sjakkmaskiner?
Hvilken svensk artist slapp albumene Wounded Rhymes og I Never Learn i henholdsvis 2011 og 2014?
Hvilket land heter Hrvatska på sitt eget språk?

Påsken er høytid for spørrelek. Med denne boken i hendene er familien eller vennegjengen garantert spenning og underholdning i solveggen, sofakroken eller foran peisen. Skjerp konkurranseinstinktet etter skituren eller lammesteken, og vis for alvor hvem som har kunnskapene i orden. Kan du din Beatles bedre enn onkel Ragnar? Er dere skarpere i realfag enn venneparet? Og er bestemor fortsatt best i historie? Årets påskemester kan kåres!

Påskequiz inneholder 1000 varierte spørsmål i alle vanskelighetsgrader, fordelt over temaer
som historie, samfunn, geografi, sport, kultur og vitenskap. Alle husker noe - ingen husker alt.

Forlag Vega forlag

Utgivelsesår 2016

Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

1 bokelsker følger dette verket.