Påls reise

med Hurtigruta frå Bergen til Kirkenes

av (forfatter), Karina Herteig (illustratør), Thor Brødreskift (illustratør), Elisa Helland-Hansen (illustratør) og Helga Gunerius Eriksen (illustratør).

Samlaget 2009 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Pål er glad i båter og reiser. Han tar med seg søsteren Karina, nevøen Thomas og sin gode venn Wenche på tur med Hurtigruta fra Bergen til Kirkenes og tilbake. De opplever mye på turen, både på skipet og i land. De passerer polarsirkelen, Pål blir sjøsyk i storm, han spiser vikingmiddag i Lofoten og kjører hundespann i Troms og skuter i Finnmark. Boka er tilrettelagt med enkelt innhold.

Omtale fra forlaget

Tilrettelagt dokumentarbok om Pål på Hurtigrutetur . Pål er bergensar og veldig glad i hurtigruta. Hans største ønske er å reise heile den lange vegen frå Bergen til Kirkenes og tilbake igjen, saman med dei han er glad i. I bilete og tekst får vi vere med hurtigruteskipet Richard With og Pål på reisa langs heile kysten. Mykje spennande skjer på denne ferda! Dei passerer polarsirkelen, Pål blir sjøsjuk i storm, han et vikingmiddag i Lofoten og kjører hundespann i Troms og skuter i Finnmark. Boka er rikt illustrert med foto i fargar og har flott design. Påls reise har enkel tekst og enkelt innhald, og er laga i samarbeid med Leser søker bok.

Bokdetaljer

Forlag Samlaget

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788252174243

EAN 9788252174243

Omtalt sted Vestlandet Nord-Norge

Språk Nynorsk

Sider 58

Utgave 1

Tildelt litteraturpris Ordknappen 2010

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket