Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka handler om selskapskultur og skjulte matskatter i Trondheim fra 1700 til 1900. Egen kokebokdel gjør deg i stand til å gjenskape en kulinarisk storhetstid som var fullt på høyde med resten av Europa. Det var mektige øyeblikk i nasjonens historie, og kanskje den mest glitrende perioden i byens storhetstid. Med litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Boka handler om selskapskultur og skjulte matskatter i Trondheim fra 1700 til 1900. Egen kokebokdel gjør deg i stand til å gjenskape en kulinarisk storhetstid som var fullt på høyde med resten av Europa. Det var mektige øyeblikk i nasjonens historie, og kanskje den mest glitrende perioden i byens storhetstid. Med litteraturliste.
Forlag Andrimne
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788292546017
EAN 9788292546017
Omtalt sted Trondheim
Språk Bokmål
Sider 203
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket