På hugget

absolutt ørretfiske

av (forfatter).

Naturforl. 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren delere her sine erfaringer med fiske i Oslomarka gjennom 15 år. Han har loggført 1100 fisketurer og omtrent 4000 ørreter, og har utviklet en egen form for effektivt ørretfiske. Hans erfaringer har relevans for de fleste vann i Norge, uansett om du fisker med mark, sluk eller flue.

Omtale fra forlaget



Stig Werner fant aldri den boka om ørretfiske han så gjerne ville ha. Da foretok han et dypdykk i alt han selv hadde av erfaring og skrev På hugget.
Ørretfiske kan nemlig være svært enkelt. Og det kan være rene vitenskapen. For Stig Werner har det vært begge deler. Hjemme hadde han nesten fem tettskrevne fiskedagbøker som vitnet om 1100 fisketurer gjennom 15 år, og hvor resultatet var bort i mot 4000 fangede ørreter.
Stig Werner deler raust ut sine erfaringer i debutboka, som er fullpakket med velskrevet informasjon. Forfatteren er opptatt av at ørretfisket skal være enkelt, at det skal være billig og at det skal være for alle. Hans jaktmarker var først Nordmarka. Siden utvidet han området til også å omfatte hele Oslomarka. Det er knapt det vann i området som ikke har stiftet bekjentskap med Werners fiskekroker. Men erfaringene hans har relevans for de fleste vann og elver i Norge, uansett om du fisker med mark, sluk eller flue.
På hugget rommer det meste. Du kan følge ørreten fra rogn til stekepanne. Men samtidig understreker forfatteren at fiskernes egne erfaringer alltid må følge med på veien for å bli en god fisker. Og da starter man samme sted som forfatteren selv startet; med egne fiskedagbøker. Oppskriften finner du selvsagt også i denne boka.


Bokdetaljer

Forlag Naturforl.

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788276433586

EAN 9788276433586

Omtalt sted Oslo

Språk Bokmål

Sider 239

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket