På flukt i fremmed land

av (forfatter).

Gyldendal Tiden 1998 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Det er år 1666. Sekstenårige Daniel skal for første gang utenlands i oppdrag for arbeidsgiveren sin. Sjøkrigen raser mellom England og Holland, og Daniel havner i en engelsk fangeleir. Dette er slaveri av verste slag, og Daniel skjønner at han må rømme for å overleve. Han får hjelp av den mystiske leirgutten Charles, og de to begir seg til fots mot London. Fryktelige opplevelser venter dem, både på ferden og framme i verdensbyen.

Omtale fra forlaget

London brenner er en spennende historisk røverroman. Historien utspiller seg i 1666. Det er sjøkrig mellom England og Holland, pesten har herjet i London året før og London brenner. Hensynsløse mennesker beriker seg og røverbander ferdes langs landeveiene. Midt oppi detter havner norske Daniel Draug, 16 år, egentlig på vei fra trelastbyen Larvik til Holland i et oppdrag for arbeidsgiveren sin. Men skipet han er ombord på kommer aldri til målet. Isteden havner Daniel i engelsk fangeleir, som han rømmer fra sammen med leirgutten Charles. Daniel har aldri vært i utlandet før, han kjenner ikke Charles og kan ikke forestille seg noen av det som venter dem på flukten til London . Få behersker underholdningslitteraturens fortellergrep som Gunnar Sem. Han kan komponere en spennende intrige inn i historiske miljøer, han har gode bakgrunnskunnskaper og mestrer å lage troverdige og levende miljøskildringer som er til å stole på ned til minste detalj.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal Tiden

Utgivelsesår 1998

Format Innbundet

ISBN13 9788247803226

EAN 9788247803226

Omtalt tid 1600-tallet

Omtalt sted England

Språk Bokmål

Sider 165

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket