Sommerferien har akkurat begynt for Jennie McGrady, da hennes kjemilærer plutselig dør av en overdose. Et selvmordsbrev synes å avklare saken, men Jennie mistenker uærlig spill i laboratoriet. Utfordringen er å overbevise politiet om å etterforske saken, uten selv å bli en mistenkt. Etterforsker Nate Rastovski er ny i mordavsnittet og lite interessert i Jennies hjelp. Han er faktisk atskillig mer interessert i Jennies mor. Mens kjemilærerens dødsfall fremdeles er uoppklart, konsentrerer etterforskeren seg om romantikk, og om å avfeie Jennies mistanker.
Sommerferien har akkurat begynt for Jennie McGrady, da hennes kjemilærer plutselig dør av en overdose. Et selvmordsbrev synes å avklare saken, men jennie mistenker uærlig spill i laboratoriet. Utfordringen er å overbevise politiet om å etterforske saken, uten å selv bli mistenkt i saken.
Gavin Winslow liker å fremstille seg som Portlands Clark Kent. Han er vennlig og kjekk på sin egen måte, og Jennie verdsetter innsikten hans. Men da han plutselig forsvinner, blir Jennie fullstendig satt ut. Hvem sin side er han på egentlig? Etterforsker Nate Rastovski er ny i mordavsnittet og lite interessert i Jennies hjelp. Han er faktisk atskillig mer interessert i jennies mor. Mens kjemilærerens dødsfall fremdeles er uoppklart, konsentrerer etterforskeren seg om romantikk . og om å avfeie Jennies mistanker.
Forlag Kabb
Utgivelsesår 2003
Format Kassett
Serie Detektiv Jennie McGrady (8)
Genre Politi og detektiver Spenning
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketFra den mørke himmelen begynte det å regne
små drypp. Englers tårer, hadde pappa kalt
det en gang. Jennie smilte ved tanken.
Hvis det stemte, var alle englene i himmelen
lei seg nå.