Et farlig oppdrag i dronning Elisabeths tjeneste er Celia Suttons sjanse til å kvitte seg med skammen over brorens forræderi. Blir hun avslørt, står hennes liv på spill - men det gjør også hennes hjerte. Det viser seg nemlig at eskorten under oppdraget ikke er noen ringere enn John Brandon, hennes store og eneste kjærlighet. Og den mannen som en gang sviktet henne.
Til tross for det han følte, måtte John forlate Celia, og siden har han ikke hatt en god dag. Da han ser henne igjen, blir han sjokkert over forandringen som har skjedd med henne. Hva har hun opplevd? Lengselen etter henne brenner fortsatt i ham, og John føler et sterkt behov for å hjelpe henne med å lege sårene fra fortiden. Han er villig til å ta i bruk alle tenkelige metoder for å lykkes ...
Forlag Harlequin HarperCollins Nordic
Utgivelsesår 2014