Ovnsbakte retter

av (utgiver) og Mette I. Gudevold (oversetter).

Pantagruel 2011 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka har oppskrifter på retter med kylling, okse, kalv, svin eller lam som alle kan tilberedes i ovnen.

Omtale fra forlaget

Kylling, okse, kalv, svin eller lam - her byr vi på kjøtt som tilberedes på ypperste vis. Grillet kylling med sitron, filet mignon og ovnsbakte artisjokker med salvie eller lammekam med urteskorpe vil begeistre gjestene dine. Våg å fylle kjøttrettene med velsmakende og overraskende farser og du vil kunne servere saftig kapun med kremet polenta, fylt kalvebryst med honningbakte epler, eller, ja, hvorfor ikke, svinestek med fikener. Grønnsakene passer også svært godt i alle de forskjellige farsene. Hvem kan motstå tomater med parmesanrisotto eller persillefylte auberginer.

Bokdetaljer

Forlag Pantagruel

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788279004660

EAN 9788279004660

Serie Samlingen chic & gourmand

Språk Bokmål

Sider 159

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket