Overvinn ditt alkohol- eller rusproblem

effektive løsningsstrategier

av (forfatter), G. Alan Marlatt (forfatter), Charlotte Bech (oversetter) og Odd Erling Børstad (oversetter).

Gyldendal akademisk 2007 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder eksempler, tips, arbeidsoppgaver og evalueringsskjemaer som gjør det lettere å legge opp en personlig strategi for endring, følge din egen framgang og forebygge tilbakefall i samarbeid med terapeut eller rådgiver. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Er du avhengig av alkohol, piller, tobakk eller et annet rusmiddel, og har tatt den livsforandrende avgjørelsen om å bryte mønsteret? Denne arbeidsboken kan bidra til at du holder deg rusfri. For å overvinne avhengighet, kreves et personlig og skreddersydd behandlingsopplegg. Overvinn ditt alkohol- eller rusproblem er et verktøy for å legge opp en personlig strategi for endring, progresjon og forebygge tilbakefall i samarbeid med terapeut eller rådgiver. Arbeidsboken hjelper deg blant annet med å:* erkjenne ditt misbruksproblem og konsekvensene av det* takle trangen til å ruse deg* å motstå tilbud om rusmidler* identifisere og håndtere varsler om tilbakefall og høyrisikosituasjoner* bygge opp et støttende nettverk* takle vanskelige følelser (sinne, kjedsomhet, depresjon osv.)* håndtere konflikter med familie og andre menneskerBoken bygger på mange års erfaring fra arbeid med klienter og studier av blant annet kognitiv-behavoristisk behandling, mestringsstrategier og 12-trinnsprogrammet. Forfatterne Dennis C. Daley og G. Alan Marlatt er internasjonalt anerkjente forskere innenfor feltet.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk

Utgivelsesår 2007

Format Heftet

ISBN13 9788205371255

EAN 9788205371255

Språk Bokmål

Sider 200

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket