Sjokkerende! Det er den entydige tilbakemeldingen fra folk som har rukket å lese vår nye utgivelse, «Overgriperne». Boka handler om makt og avmakt når sykdom rammer. Den dekker et tidsperspektiv på 16 år, der en familie i Trysil stadig møtte veggen på sykehus og i det offentlige byråkratiet. Det aller meste i denne boka handler om Heidi Bakken (41 år i 2011). Fra 1996 til hun døde hadde hun en alvorlig form for epilepsi som følge av hjernesykdom eller skade av ukjent årsak. I de 16 årene var hun avhengig av døgnkontinuerlig tilsyn. Hun og foreldrene ble ikke tatt på alvor på sykehuset da problemene oppsto i 1996, og ikke i hjemkommunen da pleie- og omsorgsbehovet økte. Da sykdommen blusset opp igjen våren 2011 fikk hun heller ikke den medisinskfaglige hjelp som hun hadde akutt behov for. Hun og hennes far møtte aldri forståelse hos legene . før det var for sent. Faren har skrevet denne boka. Den handler om de han har opplevd som overgriperne, om makt og avmakt. Boka ble påbegynt av en familie på tre. Nå er han den eneste som er igjen. I løpet av halvannet år, døde kona og dattera.
Forlag Trysil-forl.
Utgivelsesår 2013