Ottolenghi smak

av (forfatter) og Lisbeth Kristoffersen (oversetter).

Gyldendal 2024 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

De fleste er enige om at det å spise mer plantebasert er bra for både kloden og helsen. Utfordringen er hvordan hverdagsgrønnsakene skal tilberedes og hvordan de skal kunne ta hovedrollen med glans i et måltid. Ottolenghis metode er nøkkelen, og denne boken er guiden. Ottolenghi setter smak på grønnsakene som ingen andre gjør. Kombiner dem riktig og tilbered dem riktig. Med utgangspunkt i Midtøstens kjøkken med krydderne og smakssammensetningene løfter han grønnsakene til nye høyder. Ottolenghis SMAK er full av magiske smaksopplevelser du kan spise som hovedrett eller som det beste tilbehøret til en bit fisk eller kylling. Er du opptatt av smak som fenomen og ønsker å forstå mer om det, er dette den perfekte innføringen til smakens verden. Boken er utgitt i mer enn 25 land og er en bestselger i de fleste av dem.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2024

Format Innbundet

ISBN13 9788205569102

EAN 9788205569102

Språk Bokmål

Sider 320

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket