Pakka inneholder: Osloeventyr vol. 1 og 2 + Gribbene av Christian René Wold.
Skamløst Forlag tilbyr en bokpakke med to novellesamlinger og en solid Oslo-krim som er ideel for påskeferie med mer.
Felles for disse bestselgerne at de har høstet svært gode anmeldelser og at alle inntekter fra salg nå går til Skamløst Nettverks kriminalitetsforebyggende ungdomsarbeid. Så ved å bestille Osloeventyrpakka støtter man også en god sak!!
Osloeventyr Vol. 2 inneholder bidrag fra følgende forfattere: Karina Meijers, Michael Winger, Janne Chr. Løkkeberg, Laura Leon, Fru Foyn, Martin heim, Olle Thorvik, Natalie Harehjeld, Joseph S Ampofo, Jan Kallevik, Natassia Malthe, Kjell Nordstrøm/Baron Von Bulldog, Yngve Kveine, Even Skyrud, Hawa Janlo, Johannes L. Nannestad, Leon Douglas, Pedro Amado.
Bård Nannestad og Christian René Wold har fungert som skrivende redaktører, hvor Nannestad har levert to eventyr og Wold ett.
Forlag Skamløst forlag
Utgivelsesår 2021