Organisasjonslæring

fra kunnskap til kompetanse

av (forfatter).

Fagbokforlaget 2019 E-bok

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Organisasjonslæring er en forutsetning for organisatorisk kompetanse og dermed kompetente ledere og medarbeidere. Organisasjonslæring skjer i praktisk arbeid, gjennom kunnskapsdeling, kunnskapsutvikling og endring. Strategisk organisasjonslæring viser til organisasjonslæring i henhold til organisasjoners overordnede visjoner, strategier og mål.

Denne boken handler om organisasjonslæring og hvordan kunnskap utvikles og finner sin anvendelse som kompetanse i organisasjoner. Det betyr at den ivaretar både et individuelt nivå, et gruppenivå og et organisatorisk nivå på læring og kompetanse. Boken ivaretar også læring og kompetanse som reflekterende, strategisk og praksisnært. Boken er organisert i henhold til følgende temaer:

Organisasjonslæringens mange ansikter Individet som lærende i lærende organisasjoner Organisasjonslæring gjennom arbeid og refleksjon Organisasjonslæring som deltakelse og praksis i organisasjoner Kunnskap og kompetanse i organisasjoner Kunnskapsdeling og tillit i organisasjoner Makt og politikk i organisasjonslæring Arbeidsplassen som læringsmiljø Organisasjonssosialisering og nyansattes læringsprosesser Emosjoner i organisasjoner Kompetent ledelse og lederskap Å utvikle en sterk læringskultur Innovasjoner som organisasjonslæring Strategisk organisasjonslæringBoken er forskningsbasert og har en bred teoretisk forankring. Den henvender seg til både forskere og praktikere. Studenter på høyskole- og universitetsnivå vil også ha utbytte av boken.

Cathrine Filstad er professor i organisasjon og ledelse ved Handelshøyskolen BI og professor II ved Universitetet i Tromsø. Hun har ph.d. i organisasjonslæring og kompetanseledelse fra Aarhus School of Business, Danmark.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2019

Format E-bok

ISBN13 9788245031225

EAN 9788245031225

Språk Bokmål

Sider 326

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket