Ordlisten har blant annet fulle bøyningsformer, synonymer, ordforklaringer og brukseksempler, og øvingshefte for rettskriving og ordlistebruk.
Ordrett er ei ordliste som faglig og pedagogisk er tilrettelagt for mellomtrinnet i grunnskolen. Den har - god alfabetstøtte for eleven - fulle bøyingsformer - synonymer, ordforklaringer og brukseksempler - historien bak bokstavene - interessevekkende rutetekster om enkeltord og andre språklige emner - øvingshefte for rettskriving og ordlistebruk - nettsted (www.fagbokforlaget.no/ordrett) Lars Anders Kulbrandstad, Olav Veka og Bjarne Øygarden har lang erfaring fra skole og lærerutdanning og har gitt ut ordlister og lærebøker for flere skoleslag. De har bakgrunn fra normeringsarbeid i Norsk språkråd.
Forlag Fagbokforlaget
Utgivelsesår 2004