Indremisjonsselskapets Bibelskole i Oslo - "Bibelskolen i Staffeldtsgate" - fyller 75 år i 1991. Nær 10 000 elever har gjennom disse årene fulgt kortere elelr lengre kurs ved skolen. Bibelskolens mål er å gi kunnskap i den kristne tro og veiledning til liv og tjeneste. Gjennom lærernes forfatterskap og forkynnelse har skolen øvd betydelig innflytelse i norsk kristenliv også langt utover skolens vegger. Jubileumsboken er ikke et historisk minneskrift, men en samling oppbyggelige og populærteologiske artikler.
Forlag Luther
Utgivelsesår 1991