Ordboksamlingen gir deg som skal oversette eller skrive engelsk, tysk eller fransk tilgang på ord, uttrykk og talemåte via PC. Du får hjelp til rettskrivning og variasjon av språket ved hjelp av et tastetrykk. Marker et ord i et hvilket som helst tekstbasert program (tekstbehandling, e-post, web-leser osv.), og du får oversettelsen. Tett integrert med internett og e-post. Systemkrav: Windows 95/98, pentium 166-prosessor, 32 MB RAM eller mer og 30 MB ledig plass.
Forlag Kunnskapsforlaget
Utgivelsesår 1999