Basert på sine egne erfaringer lærer forfatteren deg å utnytte ditt eget potensial for å komme helt til topps i samfunnet, eller bare å gjøre det bedre i sosiale sammenhenger. Med eksempler fra ut- og innland lærer du steg for steg å gjøre deg mer synlig både privat og profesjonelt, og på denne måten oppnå en status som vanligvis er forbeholdt de aller øverst i jobbhierarkiet.
Magnus S. Rønningen avslører hemmeligheten bak ett av vår tids mektigste verktøy: Kjendisstatus. Lær deg å utnytte ditt eget potensial, finn ut hvordan du steg for steg kan gjøre deg mer synlig både privat og profesjonelt. Magnus S. Rønningen har skrevet det som ligger an til å bli årets versjon av Se og Hør-boka til Melnæs. At boka er en pageturner av dimensjoner, er så forskjellige folk som Jan Thomas og Henrik Langeland enige om. Boka er en usminket selvhjelpsbok for folk som vil opp og fram, og samtidig en underholdningsroman.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2008