Boken handler om Widerøe og det norske flyselskapets historie gjennom 70 år. Forfatteren beskriver hvordan det har vært å være direktør i både gode og dårlige dager, arbeidet med ledelsen, omorganiseringer, nedbemanninger, arbeidskonflikter og allianse - og teambygging. Han beskriver utviklingen fra sjøflyruter til terrorfrykt til bruk av taktikk og strategier basert på den tyske krigsteoretikeren Karl von Clausewitz.
Forlag Abstrakt
Utgivelsesår 2004
Omtalt sted Norge
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.