70 000 nordmenn har gjort tjeneste i krigsområder. Konene deres - eller samboerne, mennene, barna, foreldrene - sitter igjen hjemme. Forfatterens mann fikk jobb i Afghanistan. I denne boken forteller hun om frykten for at han skal dø, om savnet - men også om å bygge sitt eget liv og å takle hverdagens små og stor utfordringer på egen hånd. Når han kommer hjem oppdager hun at utfordringene er langt fra over.
40 000 nordmenn har gjort tjeneste i krigsområder. Konene deres - eller mennene, barna, foreldrene - sitter igjen hjemme, uten mulighet til å ringe sine kjære og uten å vite hva de egentlig driver med. Forsvaret sendte Irene Soleims mann til et krigsområde i Afghanistan. Her er hennes fortelling: om frykten for at han skal dø, om savnet - men også om å bygge sitt eget liv og å takle hverdagens små og store utfordringer på egenhånd. Når han kommer hjem, oppdager hun at utfordringene langt fra er over.
Forlag J.M. Stenersens forlag
Utgivelsesår 2009