Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Cutting across culinary borders, noodles are the new pasta. Versatile and delicious, there's an almost limitless variety of fresh or dried, rice or wheat flower, egg or eggless noodles. This book sets out to help the reader "learn" his or her noodles to assure culinary success.
Omtale fra forlaget
Cutting across culinary borders, noodles are the new pasta. Versatile and delicious, there's an almost limitless variety of fresh or dried, rice or wheat flower, egg or eggless noodles. This book sets out to help the reader "learn" his or her noodles to assure culinary success.
Forlag ACP publ.
Utgivelsesår 1997
Format Heftet
ISBN13 9781863960717
EAN 9781863960717
Serie The Australian Women's Weekly cookbooks
Språk Engelsk
Sider 119
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket