Denne rapporten bygger på et delprosjekt i Utviklingsprogram om yngre personer med demens, Demensplan 2015, der målet har vært å kartlegge erfaringer som er gjort med ulike gruppetilbud, dagaktivitetstilbud og døgntilbud tilrettelagt for yngre personer med demens og deres pårørende. Det har vært et mål å beskrive ulike tilbud og formidle erfaringene på en måte som kan være til nytte for andre som ønsker å utvikle tilbud. En del tilbud i Danmark og Sverige er også besøkt og beskrevet.
Rapporten bør leses av helsepersonell, administratorer og beslutningstakere både i kommune- og spesialisthelsetjeneste. De erfaringene som formidles vil kunne være til nytte i utvikling av kvalitetsmessig gode tilbud for yngre personer med demens og deres pårørende.
Forlag Aldring og helse
Utgivelsesår 2012