Endringer i den globale økonomien medfører endringer også på lokalplanet. Det fører til omstillinger, tilpasning til nye globale rammebetingelser, nye nasjonale reguleringer, og nye konkurransevilkår. Boka viser hva som skjer når bedrifter og lokalsamfunn blir stilt overfor stadig sterkere krav til omstilling og fleksibilitet og hva slike endringsprosesser medfører. For dem som driver praktisk politikk, administrasjon og bedrifter som arbeider med omstilling, samt studenter og forskere i økonomisk sosiologi, geografi og statsvitenskap.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1996