Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka er skreven for omsorgsarbeidarutdanninga på VK1, og byggjar på dei grunnleggjande kunnskapane om kost og ernæring frå grunnkurset i helse- og sosialfag. Boka er delt i tre. Første del inneheld eit oversyn over det å arbeide med mat for andre innanfor helse- og sosialtenesta. I den andre delen ser ein på korleis arbeid med mat konkret går inn i dei ulike tenestene. Tredje del handlar om næringsmiddellovgivinga og hjelpemiddel og spesialkost som kan vere aktuelle for dei brukargruppene omsorgsarbeidaren kan komme i kontakt med. Har oppgåver, ordforklaringar og stikkordliste.
Omtale fra forlaget
Boka er skreven for omsorgsarbeidarutdanninga på VK1, og byggjar på dei grunnleggjande kunnskapane om kost og ernæring frå grunnkurset i helse- og sosialfag. Boka er delt i tre. Første del inneheld eit oversyn over det å arbeide med mat for andre innanfor helse- og sosialtenesta. I den andre delen ser ein på korleis arbeid med mat konkret går inn i dei ulike tenestene. Tredje del handlar om næringsmiddellovgivinga og hjelpemiddel og spesialkost som kan vere aktuelle for dei brukargruppene omsorgsarbeidaren kan komme i kontakt med. Har oppgåver, ordforklaringar og stikkordliste.
Forlag NKS-forl.
Utgivelsesår 1995
Format Heftet
ISBN13 9788250814615
EAN 9788250814615
Språk Nynorsk
Sider 170
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket