Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka er skrevet for omsorgsarbeiderutdanningen på VK1, og bygger på de grunnleggende kunnskapene om kost og ernæring fra grunnkurset i helse- og sosialfag. Boka er delt i tre. Første del inneholder et oversyn over det å arbeide med mat for andre innenfor helse- og sosialtjenesten. I den andre delen ser en på hvordan arbeid med mat konkret går inn i de ulike tjenestene. Tredje del handler om næringsmiddellovgivningen og hjelpemiddel og spesialkost som kan være aktuelle for de brukergruppene omsorgsarbeideren kan komme i kontakt med. Har oppgaver, ordforklaringer og stikkordliste.
Omtale fra forlaget
Forlag NKS-forl.
Utgivelsesår 1995
Format Heftet
ISBN13 9788250814608
EAN 9788250814608
Språk Bokmål
Sider 170
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket