Omsorg som arbeid

kost og ernæring

av (forfatter) og Kari Tove Elvbakken (forfatter).

NKS-forl. 1995 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er skrevet for omsorgsarbeiderutdanningen på VK1, og bygger på de grunnleggende kunnskapene om kost og ernæring fra grunnkurset i helse- og sosialfag. Boka er delt i tre. Første del inneholder et oversyn over det å arbeide med mat for andre innenfor helse- og sosialtjenesten. I den andre delen ser en på hvordan arbeid med mat konkret går inn i de ulike tjenestene. Tredje del handler om næringsmiddellovgivningen og hjelpemiddel og spesialkost som kan være aktuelle for de brukergruppene omsorgsarbeideren kan komme i kontakt med. Har oppgaver, ordforklaringer og stikkordliste.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag NKS-forl.

Utgivelsesår 1995

Format Heftet

ISBN13 9788250814608

EAN 9788250814608

Språk Bokmål

Sider 170

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket