Vår alles favoritt-gnager gir seg ikke. Ny bok om selveste hamsterprinsessen!
Prinsesse Harriet er slett ingen hamsterjomfru i nød! Bok to i denne serien er full av enda mer action og festlige eventyrvariasjoner.
Prinsesse Harriet er virkelig null interessert i å børste håret, synge duetter med små skogsdyr og drive med andre typiske prinsessesysler. Hun holder på å kjede vettet av seg da en fe plutselig forteller om tolv museprinsesser som er forhekset og må danse hele natten. Harriet sier med glede ja til å ordne opp i det, og legger i vei med en usynlighetsponcho og sin trofaste kampvaktel Mulbert. Men da hun kommer frem til musekongens rike, oppdager hun at forhekselsen stikker dypere enn man skulle tro, og å hjelpe til kan bli farlig ... selv for en tøff prinsesse som Harriet.
Utgivelsesår 2017
ISBN13 9788205495067
EAN 9788205495067
Serie Hamsterprinsessen (2)
Genre Humor
Denne fikk jeg anbefalt av en låner på biblioteket der jeg jobber. Hun hadde lest den for begge barna sine og de likte den så godt, så jeg måtte sjekke den ut. Og jeg ble ikke skuffet. Festlig historie som vrir på eventyrene og leker med stereotypene.