Om mat og ernæring

en introduksjon til hva man bør spise

av (forfatter) og Nina C. Øverby (forfatter).

Høyskoleforlaget 2011 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne boken gir en innføring i faget ernæring, sammenhengen mellom mat og helse, og matens betydning for miljøet. Den fokuserer på mat, og redegjør for hva en bør spise. Den beskriver også de nye norske kostrådene fra Nasjonalt råd. Boken er beregnet på lærerstudenter og førskolelærerstudenter, samt studenter i folkehelsearbeid, men kan også være nyttig for andre som trenger en innføring i faget ernæring. Med litteraturlister og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Høyskoleforlaget

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788276348484

EAN 9788276348484

Språk Bokmål

Sider 272

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket