Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boken gir en innføring i faget ernæring, sammenhengen mellom mat og helse, og matens betydning for miljøet. Den fokuserer på mat, og redegjør for hva en bør spise. Den beskriver også de nye norske kostrådene fra Nasjonalt råd. Boken er beregnet på lærerstudenter og førskolelærerstudenter, samt studenter i folkehelsearbeid, men kan også være nyttig for andre som trenger en innføring i faget ernæring. Med litteraturlister og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Forlag Høyskoleforlaget
Utgivelsesår 2011
Format Heftet
ISBN13 9788276348484
EAN 9788276348484
Språk Bokmål
Sider 272
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket