Om helse

vg1 helse- og sosialfag

= HS

av (forfatter), Nora Frydendal Hoem (forfatter) og Marit Volden (forfatter).

Gyldendal undervisning 2006 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka dekker kompetansemålene i programfaget Helsefremmende arbeid. Den skal passe for alle elever, og er derfor differensiert på ulike måter.

Omtale fra forlaget

Denne bokserien skaper liv, entusiasme og engasjement i en sammensatt elevgruppe.= HS gjør det gøy å lære! DifferensieringBøkene Vi samarbeider, Om helse, På jobben løser behovet for differensiering slik:* Det viktigste stoffet er tydelig markert i løpende tekst.* Presise og enkle ordforklaringer som er tydelig skilt ut underveis i teksten, alfabetisk liste bakerst i boka, hovedpunkter og oppgaver synliggjør arbeidet med begreper.* Kapitlene inneholder mange kreative og varierte oppgaver med ulik vanskelighetsgrad. Oppgavene er i tillegg delt inn i Skrive-, Snakke- og Gjøre-oppgaver.Dersom du har arbeidet med læringsstiler, vil du kjenne igjen elementer fra dette i oppgavene. Oppgavene er likevel bygd opp på en slik måte at du ikke må ha kunnskaper om læringsstiler for å ta dem i bruk. Dette kjennetegner bøkene* Hvert kapittel starter med enkle motivasjonsoppgaver som skal inspirere til videre lesing.* Bøkene har et friskt og fargerikt design med tekst og bilder som appellerer til ungdom!* Teksten inneholder mange eksempler fra hverdagen og yrkeslivet som elevene kan kjenne seg igjen i.* Tekstene er korte, enkle og rett på sak.Bøkene dekker kompetansemålene i programfagene Helsefremmende arbeid, Kommunikasjon og samhandling og Yrkesutøving, Vg1 helse- og sosialfag.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal undervisning

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788205356511

EAN 9788205356511

Språk Nynorsk

Sider 442

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket