I denne boka kan du lese om da Brumm besøker Sprett, om da Tigergutt kommer til skogen, om da Nøff later som han er Ru, og om den gangen da Uglas hus blåste ned. Boka kan brettes ut å bli til et leikehus med mange rom. Det følger med pappdukker av Brumm og vennene hans og klistremerker som kan brukes om igjen.
Bok og sjarmerende lekehus i ett: Besøk Ole Brumm og vennene hans, og lag historiene selv Brett ut boka og du har et lekehus med fire rom, fine pappdukker av Ole Brumm og vennene hans, og mange klistremerker .; Her kan barn og voksne leke og lag egne historier, eller lese om hva som skjer i hvert av rommene i teksten som følger lekehuset. Hjelp Ole Brumm som sitter fast i inngangen til Spretts hus, se hvordan det er å være i Uglas hus når gulvet er blitt tak eller gi Nasse Nøff et bad...
Utgivelsesår 2007
Format Kartonert
ISBN13 9788205376212
EAN 9788205376212
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.