Offentlig informasjons- og kommunikasjonsarbeid

mål og metoder

av (forfatter).

Kommuneforl. 2007 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken forklarer hvordan man kartlegger og analyserer informasjonsbehovene i kommuner og alle typer offentlige virksomheter og hvordan man kan lage en helhetlig informasjonsplan og gjennomføre konkrete tiltak. Den passer for både små og store kommuner, fylkeskommunale og statlige virksomheter og de som har direkte tjenesteyting og service ovenfor innbyggerne. Offentlig ansatte vil ved hjelp av denne boken kunne legge opp informasjonsvirksomheten i sin etat. Med litteratur og referanser.

Omtale fra forlaget

Offentlig kommunikasjon er viktigere enn noen gang. Dialog mellom den offentlige forvaltningen og innbyggerne er nødvendig for å styrke forvaltningens legitimitet som myndighet og pålitelig forvalter av fellesverdier. Kommunale, fylkeskommunale og statlige virksomheter forvalter ordninger som har stor betydning for folkes velferd. Kunnskap om ordningene kan være avgjørende for mange menneskers livskvalitet. I boken presenteres metoder og hjelpemidler for systematisk å kartlegge informasjonsbehov, planlegge informasjonsarbeid og å gjennomføre konkrete informasjonstilak. Samtidig formidles kommunikasjonskunnskap som grunnlag for å treffe valg av strategier og tiltak når det gjelder aktuelle målgrupper. Boken egner seg for ledere og informasjonsmedarbeidere i kommuner, fylkeskommuner og statlige virksomheter. Den er også velegnet for studenter innenfor kommunikasjonsfaget.

Bokdetaljer

Forlag Kommuneforl.

Utgivelsesår 2007

Format Heftet

ISBN13 9788244612364

EAN 9788244612364

Språk Bokmål

Sider 255

Utgave 3

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket